Taktvätt Kristianstad

Går du i tankar om att tvätta dig tak? Det är en klok idé om du vill förlänga takets livslängd. Mossa och påväxt fungerar som en långsamt tickande bomb på taket. Om du låter det ligga för länge kan du riskera fuktskador.

Taktvätt bilder

Hur fungerar det?

Först och främst, oavsett vem du väljer till din taktvätt: Undvik högtryckstvättar! En högtryckstvätt utsätter taket för extremt tryck och kan skada taket mer än det hjälper.

Våran metod kan delas upp i 3 steg:
Steg 1: Först skrapar vi bort mossan mekaniskt.
Steg 2: Vi applicerar vårat kem/mossmedel. 
Steg 3: Med tiden så dör mossan och påväxten. Varje gång det regnar så blir taket finare och finare. Efter 1 år så ser många tak som nya ut.

Vi tvättar tak i hela Kristianstad

Vi tvättar våra tak i hela Kristianstad med omnejd (Vi täcker hela Skånes län). För att hämta in din kostnadsfria offert för din taktvätt så kan du klicka på “Få offert” längst uppe till höger. En takvårdsexpert kommer då att återkoppla till dig inom 24 timmar med en kostnadsfri offert.

Risker med påväxt /mossa på tak

Taktvätt är en viktig tjänst för att upprätthålla takets hälsa och säkerhet. När det lämnas orenat för länge kan mossa eller alger växa på takets yta, vilket gör att det försämras snabbare än vanligt. Det kan också leda till mögeltillväxt på vinden som kan orsaka andningsproblem för dem som bor i ditt hem.

Att låta påväxt och mossa ligga på taket är aldrig en bra idé. Detta utsätter taket för extra slitage och många tak behöver bytas i förtid eftersom man inte har tagit hand om dem korrekt.

En besiktningsman kommer omedelbart att ge en anmärkning på taket om man ser mossa. I besiktningsprotokollet brukar det stå “Mossa innebär att taktäckningen har ett minskat motstånd mot vatteninträngning”.

Offert

Privatperson / företag?:

Område:

Postnummer:

Offert