Taktvätt Ängelholm

Dags att tvätta taket i Ängelholm? Beställ en kostnadsfri besiktning från oss. Vi kommer upp och kikar på taket och ger dig en offert på plats.

Så fungerar vår taktvätt:

Steg 1: Besiktning och offert
Steg 2: Skrapa bort påväxt, byta ut trasiga takpannor, applicera algbehandling
Steg 3: Med tiden så dör all påväxt. Varje gång det regnar så blir taket bara finare och finare.

Mossan och påväxten är skadlig för ditt tak

Det finns en anledning att besiktningsmän sätter en anmärkning på alla tak som har mosspåväxt. Det är nämligen skadligt för taket. Om du inte åtgärdar det i tid så nyttjar du inte takets fulla livslängd och riskerar med tiden fuktskador och tidigt takbyte.

En taktvätt är billig, oftast runt 3000-9000 kronor. Du kan kombinera taktvätten med 30% ROT för ett extra billigt pris. Det behövs inga byggnadsställningar och arbetet görs under en halv arbetsdag.

Hur ofta måste jag tvätta taket?

Vi rekommenderar att du tvättar taket var 4’e år för bäst resultat. Efter våran taktvätt ger vi dig också en 4 års påväxtgaranti. 

Taktvätt i Ängelholm som förlänger livslängden

Vår taktvätt i Ängelholm tar bort skadlig påväxt från taket och hjälper ditt tak att maximera livslängden. Att behandla ett tak är ungefär samma princip som att behandla en altan. Om du rengör taket/altanen regelbundet så håller du skadlig påväxt borta. Och på så sätt kan du ha altanen eller taket under en väldigt lång period.

Offert

Privatperson / företag?:

Område:

Postnummer:

Offert